The Gabb

Ytterligare en klubbpremiär. The Gabb fyller Panoras källare med obskyr 60-tals musik och psykedeliska färger.

Malmös nattliv spirar som kanske aldrig förr. Ska man försöka sig på en lika malplacerad som romantisk liknelse så poppar nya klubbar för tillfället upp som snödroppar om våren. Förra helgen var det premiär för Spassons nya Sharp! på Panora och kombinerade rockscenen/nattklubben Klubb Lisbeth på Teaterrestaurangen. Denna veckan är det dags för Klubb Element (läs artikel här) på Inkonst och The Gabb på Panora.

Bakom The Gabb står Sebastian Nilsson och Marcus Cawood - två skivsamlande 60-tals entusiaster som tidigare legat bakom klubbar som Pushinittoohard på insomnade Estrad (Marcus) och Spinin' Cat Soul Club i Köpenhamn (Sebastian). De lovar ge alla på lördagens Panora en upplevelse för både ögon och öron, en musikalisk såväl som en visuell tripp till 60-talets swinging London. Musiken kommer bland annat bestå av soul, beat (pop typ Kinks) och ska. Det blir enligt Marcus många obskyra singlar, men även en och annan hit.

Alltsammans ackompanjeras av lika obskyra filmer från samma decennium, projicerade direkt på väggarna - kompletterat med tidstrogen ljusshow i psykedeliska färger.

Var, när, hur?
Panora, St Gertrudsgatan 4
Lör 16/2, kl. 23-03
40 kr
Patrick Lion
patrick@malmoguiden.se

Tillbaka
Tipsa en kompis om denna artikel
 Några väl valda ord...
  
 Till(e-mail) 
 Från(namn) 
 (e-mail) 
  

 

Moooooo!
http://www.malmoguiden.se

red@malmoguiden.se
© 2001